Doldersum Installatietechniek Hengelo 

voor uw sanitair installatiewerkzaamheden

 
Voor verschillende soorten sanitair installaties in onder anders Hengelo ontwikkelen wij een passende uitvoering, wij dragen zorg voor optimaal gebruik van uw badkamer en sanitaire toestellen. Van reparatie tot compleet nieuwe installatie waterleidingen en afvoer. Wilt u een compleet aangelegde badkamer dan zijn wij uw installateur in Hengelo. Ook verzorgen wij de complete installatie van uw badkamer en toilet.
Wij werken samen met vakkundige sanitair leveranciers  waar u de mogelijkheid heeft in de showroom idee├źn op te doen. We gaan graag met u in bespreking voor de verdere uitwerking en denken graag met u mee om voor elke situatie een juiste oplossing te vinden.
Wanneer u een woning gaat (ver)bouwen of u wilt uw badkamer of  keuken compleet renoveren , dan is uw project bij ons in vertrouwde handen, wij ontzorgen. Van concept tot oplevering zijn wij u graag van dienst. 


wij installeren onder andere in Hengelo

  • Waterleidinginstallaties
  • Afvoersystemen
  • Circulatiesystemen
  • Waterontharders

Uw betrouwbare installateur in Hengelo

Installatiewerkzaamheden, complete badkamers, ventilatie, sanitair, Loodgieters, onderhoud en service. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor installatie van uw badmeubel of het vervangen van een douchekraan - badkraan, toiletpot en overige sanitair in uw badkamer.