Zoekt u een loodgieter in de omgeving van Hengelo? 

Bel ons: +31 06 45 81 09 90

Loodgieterswerkzaamheden? Bel de loodgieter in Hengelo!

Wanneer jij momenteel bezig bent met jouw renovatie ver- bouw van de woning, zult je in veel gevallen nieuwe leidingen moeten leggen. Bijvoorbeeld voor een nieuwe badkamer, een nieuw toilet of om in de aanbouw op een andere manier gebruik te kunnen maken van water voorziening. Voor deze en tal van andere loodgieterswerkzaamheden bent je bij de loodgieter in Hengelo aan het juiste adres! Hier tref je loodgieters met jarenlange expertise in verschillende klussen op het gebied van leidingen, onderhoud aan rioleringen en afvoeren. Dat is echter niet het enige waarvoor jij op ons kunt rekenen! Ook voor een advies over de haalbaarheid van jouw wensen helpen we je graag op weg.

Installatie, reparatie , onderhoud door loodgieter in Hengelo en omstreken

De werkzaamheden die we kunnen uitvoeren vallen in diverse categorie├źn, namelijk: installatie, onderhoud en reparatie. Onder installatie valt onder meer het installeren van nieuw sanitair van de badkamer in de woning, het leggen van leidingen, enz.
Mocht het eventuele onderhoud al te laat zijn, of mocht jij bijvoorbeeld te maken hebben met slijtage of achterstallig onderhoud ook dan komen we graag langs voor het uitvoeren van een reparatie. Onze loodgieters bekijken de situatie en traceren de bron van de problemen en repareren deze direct ter plekke (indien mogelijk) voor u! 


Lekkage in Hengelo

 

Lekkage in de buurt van Hengelo

Lekkages vormen een grote ergernis voor huizenbezitters, omdat er in veel gevallen een onherstelbare waterschade bij ontstaat en de bron van een lekkage niet altijd eenvoudig te traceren is. Heb jij momenteel zelf last van een lekkage in Hengelo of omgeving? Onze loodgieters komen graag bij jou langs voor het traceren van de bron en het ter plekke ( indien mogelijk ) repareren hiervan. Zo voorkomt je een grotere waterschade en kunt jij in het geval van een lekkage aan bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine direct weer gebruikmaken van uw apparatuur. Mocht het onverhoopt niet mogelijk blijken te zijn om de lekkage voor u te verhelpen, zullen onze loodgieters in ieder geval voor een tijdelijke oplossing zorgen.

Vormen van lekkage in Hengelo

Lekkage kan op verschillende manieren voorkomen in de woning. Zo kan er lekkage tussen het dak en dakbedekking ontstaan als gevolg van slijtage, kleine scheurtjes of een hevige regenbui, kan er lekkage ontstaan rond de afvoer van de vaatwasser of wasmachine en bijvoorbeeld rond beschadigde leidingen of afvoeren in de badkamer in Hengelo. Al deze situaties vergen een eigen aanpak, waarbij het soms voldoende is om de plek van de lekkage te dichten met een bouwmateriaal als kit of een rubber bandje. In andere gevallen zullen onderdelen of stukken leiding toch echt vervangen moeten worden.
Wij zullen altijd zorgen voor een tijdelijke oplossing, zodat de lekkage stopt. Voor een structurele oplossing maken we een vervolgafspraak en kunnen we later terugkomen, mochten onderdelen niet op voorraad zijn.