Badkamer verbouw in Enschede

 
Het professionele team voor de Badkamer in Enschede naar eigen wens ingedeeld staat met goede prijzen, persoonlijk advies en de mooiste deugdelijke artikelen en tegels voor jouw badkamer en separate toiletruimte klaar om jou bij te staan op jouw project!

Op zoek naar een nieuw badmeubel, een  fontein voor bij het toilet, een eigentijdse kraan, douchewand of wandcloset zonder spoelrand? Bekijk het uitgebreide sanitair assortiment in de showroom van onze sanitair partner en kom langs in Enschede.
Wij zijn er natuurlijk ook voor complete toilet- en badkamerrenovaties, het vervangen van wand tegelwerk en vloertegels en het installeren van een douchewand. De mogelijkheden zijn eindeloos en daardoor goed aan te passen op uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 


Complete Badkamers 

Badkamer verbouw heeft in Enschede al met veel succes schitterende droombadkamers en toiletruimtes mogen realiseren.

Een nieuwe badkamer in Enschede of toiletruimte betekent echter vaak wel dat de oude bestaande situatie eerst gesloopt moet worden. Leidingen zullen vaak moeten aangepast worden, elektra verplaatst, tegels gezet en soms wanden geplaatst. Afhankelijk van de nieuwe opstelling en jouw eigen wensen.

Bij onze showroom partner kun jij een uitgebreide collectie bekijken en aangeven wat in de badkamer of toiletruimte moet komen. Een douchewand of misschien denk je aan een douchecabine? Een bad, vrijstaand of ingebouwd? Misschien wel een inbouwreservoir met toiletpot, zitting én bril? 

De kundige sanitair adviseurs hebben veel kosten- en ruimte besparende ideeën en denken graag met jou mee.