Badkamers Renoveren en Toilet Renoveren

U bent zat van uw eigen badkamer of toilet en bent toe aan het renoveren van badkamer of toilet
Doldersum installatie in Hengelo, is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en toiletten. Doldersum probeert zoveel mogelijk uw eigen ideeën te verwerken, geeft duidelijke uitleg en advies. Doldersum rouleert menige jaren in de markt en heeft een goede reputatie. Bij dit bedrijf is de klanttevredenheid hoog.
Doldersum voert voor u werkzaamheden van sloop tot oplevering tijdens renovatie geheel in eigen beheer uit.

Totaal of gedeeltelijke renovatie

U kunt ervoor kiezen een algehele badkamer of toilet te laten renoveren , maar ook is het mogelijk dat de huidige badkamer of toilet behouden blijft en dus enkel het sanitair wordt vervangen, een nieuwe douche of bad kan geplaatst worden of andere tegels gezet op wanden en vloer.
Vanzelfsprekend kunt  u zelf uw budget bepalen voor het renoveren van uw badkamer of toilet. Valt uw keus op badkamer of toilet voordelig te renoveren of gaat u voor complete renovatie.
Om uw badkamer of toilet in zijn geheel compleet te maken, helpt Doldersum in Hengelo u bij de renovatie en zal uw badkamer of toilet compleet realiseren.Hierbij zaken waar u rekening mee kunt houden:
Zorg voor optimaal ventileren
Onderzoek of de leidingen nog goed werken
Optie een verlaagd plafond met verlichting
Kies sanitair met een lange levensduur
Ga voor hygiëne voor een kies een inbouwtoilet
Deel de opstelling zo praktisch mogelijk in.
Laat u deskundig adviseren. 


Doldersum Hengelo

Wilt u in contact komen met een bedrijf voor de renovatie van badkamer & toilet klik dan op onderstaande button en mail ons