Installatiebedrijf in Hengelo Installatietechniek Hengelo

installatie - loodgietersbedrijf in Hengelo.

Ervaren monteurs voor plaatsing leidingwerk gedreven door passie leveren vakwerk en denken graag met u mee. Wanneer het montage werk afgerond is, wordt alles netjes opgeruimd zoals het hoort! Wij gaan pas weg als de inrichting "aanleg badkamer" volledig volgens systeem klaar is en u tevreden bent, immers als u dat bent zijn wij dat ook.
Afspraak is bij ons ook echt afspraak, wij handteren vaste prijzen voor uw project zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en voorkomen we onaangename verassingen achteraf.  
Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke offerte. 


Installateur loodgieter

Mijn bedrijf is meer dan een waterfitter. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten als monteur kan leveren.

Installateur in Hengelo

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van onder andere

* waterleidinginstallaties
* afvoersysteem
* plaatsen van sanitair
* compleet installatie badkamer

installatiebedrijf in Hengelo

sanitair & loodgieterswerk

 
Wilt u een compleet aangelegd installatie in Hengelo dan zijn wij uw vakman. Ook verzorgen wij de complete installatie van uw badkamer en toilet.
Wij werken samen met verscheidene sanitair leveranciers  waar u de mogelijkheid heeft in een geweldige showroom idee├źn op te doen. We denken vanzelfsprekend graag met u mee om voor elke situatie een passende juiste oplossing te vinden.
Wanneer u een badkamer of toilet compleet wilt renoveren , dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij ontzorgen! Van ontwerp tot oplevering zijn wij uw vaste aanspreekpunt.